Gratis sample aanvragen

Webcam cover met logo bedrukken

Een webcam schuifje met het logo van uw organisatie

Webcam cover bedrukken Gemeente AlkmaarWebcam cover bedrukken Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Webcam cover bedrukken Dental RulesWebcam cover bedrukken Lions Portal Webcam cover bedrukken VIP MarketingWebcam cover bedrukken Openweb

 

Weten potentiele klanten van uw bestaan?Webcam cover met logo relatiegeschenken

Het meest gebruikte relatiegeschenk zijn bedrukte pennen. Echter wordt dit voor de ontvanger vaak als strooimiddel en weinig waardevol gezien. Het komt ergens in een hoekje te liggen. Denk zelf maar eens na, welk bedrijfslogo staat er gedrukt op uw laatst gebruikte pen?

Een webcam cover is anders. Deze wordt geplaatst over de webcam en is hierdoor iedere dag in beeld bij uw doelgroep. Daarnaast is het ook nog eens een functionele en zeer actuele gadget die iedereen wil hebben.

GRATIS promotiekaartje Past op laptop, tablet & pc Uw logo altijd in het zicht

Enkele organisaties die u voorgingen:

Webcam cover met logo alkmaarwebcam cover met logo ministerie van binnenlandse zakenwebcam cover met logo lionsportal

Voorkom dat (potentiële) klanten u vergeten

Webcam cover met logo bedrukken

WebcamCoverMetLogo is gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardige bedrukte webcam covers. Wij bieden 3 soorten webcam covers: zonder promotiekaartje, met promotiekaartje of duurzaam. Naast onze webcam covers met logo bieden wij diverse mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. Wij helpen u, indien nodig, bij het ontwerpen van de webcam cover en het gratis promotiekaartje van uw organisatie. Op dit promotiekaartje kunt u uw bedrijfsboodschap vermelden (bekijk voorbeelden onderaan deze pagina). Wilt u liever zelf het ontwerp regelen? Geen probleem, u ontvangt GRATIS alle ontwerpsjablonen.

"Webcam cover met logo denkt mee in een oplossing en de levering was snel"
- Lionsportal

Bonus aanbieding
Tijdelijk 10% introductiekorting op de duurzame webcam covers! Deze zijn gemaakt van 35% stro. Actie loopt tot 31 december 2020.

Webcam cover bedrukken bestelproces:

1. Gratis sample aanvraag   2. Ontwerp goedkeuren
3. Productie fase 4. Ontvang webcam cover

Vaak gestelde vragen:

Bij veel concurrenten betaalt u per kleur bedrukking extra. Bij ons zijn er geen extra kosten als uw logo uit meer kleuren bestaat.

De productie start pas nadat de betaling is voldaan. Normaal gesproken wordt er gebruikgemaakt van een bankoverschrijving. Voor overheidsinstanties en grote bedrijven kan er gebruik gemaakt worden van een factuur of PO nummer.

Wij raden aan om een gratis sample aan te vragen. U ontvangt dan een webcam cover met ons logo in uw brievenbus zodat u de kwaliteit kunt checken. Daarnaast kunt u een foto ontvangen van een webcam cover met uw logo erop. Hiervoor dient u uw logo up te loaden op de pagina: "Gratis sample aanvragen".

De levertijd is ongeveer 2 weken nadat alle materialen binnen zijn. We hebben namelijk uw logo en het drukbestand voor het promotiekaartje nodig.

Wij werken met AI bestanden (Adobe Illustrator). Heeft u deze niet dan zetten wij uw logo gratis om in het juiste bestandstype. Daarvoor hebben wij uw logo in JPG of PNG nodig in hoge kwaliteit (minimaal 1.000 pixels groot).

Wij hebben 4 verschillende webcam covers in ons assortiment. Deze zijn allen dunner dan een bankpas waardoor een laptop nog eenvoudig zal sluiten. De modellen zijn als volgt:

  • Mini: (18,5 x 9 x 0,7 mm)
  • Groot: (30 x 13 x 0,8 mm)
  • Duurzaam Mini: (18,5 x 9 x 0,7 mm)
  • Duurzaam Ovaal: (30 x 13,6 x 0,8 mm)

Het promotiekaartje is ongeveer zo groot als een bankpas: 90 x 54 mm. U kunt het template downloaden onderaan deze pagina: Webcam cover met promotiekaartje

Voor de onbedrukte webcam covers geldt er een minimale bestelgrootte van 50 stuks. Webcam covers met logo en gratis promotiekaartje zijn al beschikbaar vanaf 250 stuks.

 

Gratis sample aanvragen

Deze organisaties en instellingen kozen voor onze webcam covers

Gemeente AlkmaarMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Dental RulesLions Portal VIP MarketingOpenweb