+31(0)6 322 751 90 Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

De productie start pas nadat de betaling is voldaan. Normaal gesproken wordt er gebruikgemaakt van een bankoverschrijving. Voor overheidsinstanties en grote bedrijven kan er gebruik gemaakt worden van een factuur of PO nummer.

Bij het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u uw logo uploaden. Als u dit doet ontvangt u binnen 2 werkdagen gratis een foto van uw logo bedrukt op de webcam cover.

De levertijd is 1,5 weken nadat alle materialen binnen zijn. We hebben namelijk uw logo en het drukbestand voor het promotiekaartje nodig.

Wij werken met AI bestanden (Adobe Illustrator). Heeft u deze niet dan zetten wij uw logo gratis om in het juiste bestandstype. Daarvoor hebben wij uw logo in JPG of PNG nodig in hoge kwaliteit (minimaal 1.000 pixels groot).

Wij hebben 3 verschillende webcam covers in ons assortiment. Deze zijn allen dunner dan een bankpas waardoor een laptop nog eenvoudig zal sluiten. De modellen zijn als volgt:

  • Mini: (18,5 x 9 x 0,7 mm)
  • Groot: (30 x 13 x 0,8 mm)
  • Volledige bedrukking: (18 x 9 x 0,7 mm)

Het promotiekaartje is ongeveer zo groot als een bankpas: 90 x 54 mm

Voor de onbedrukte webcam covers geldt er een minimale bestelgrootte van 50 stuks. Webcam covers met logo en gratis promotiekaartje zijn al beschikbaar vanaf 100 stuks.

Als u een webcam cover wilt bedrukken heeft u 2 opties: "bedrukt met logo" of "volledige bedrukking".

  • Bedrukt met logo: Uw logo in full color op de webcam cover.
  • Volledige bedrukking: De webcam cover in uw stijl. Volledig ontwerp mogelijk, kies bijvoorbeeld een groene webcam cover met uw logo erop.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Stel een vraag

Direct reageren

Heeft u vragen maak dan gebruik van het formulier op deze pagina of neem direct contact met ons op via onderstaande telefoonnummer.

06 - 32275190

Deze organisaties en instellingen kozen voor onze webcam covers

Gemeente AlkmaarMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Dental RulesLions Portal VIP MarketingOpenweb